Vacature psychotherapeut/psycholoog

Groepspraktijk De Parelvissers

Groepspraktijk de Parelvissers is een hedendaagse, multidisciplinaire groepspraktijk in Blanden, vlakbij Leuven, die zich richt op kinderen en jongeren met ontwikkelings- en/of psychische problemen. Bij de Parelvissers houden we van een positieve en vertrouwelijke sfeer, waarin  kinderen en ouders zich snel thuis voelen.  Naast de moeilijkheden die ze ervaren, focussen we ons voornamelijk op wat er goed gaat: de krachten, de parels. Door het inzetten van die parels helpen we jongeren om zich weer goed in hun vel te voelen. Naast het kind, de jongere, de ouders… zetten we ook in op het sociaal netwerk, omdat we weten dat ook daar krachten liggen die helpend kunnen zijn.

Samenwerken in de praktijk

Het team van de Parelvissers bestaat uit mensen die gepassioneerd met jongeren werken. Elk teamlid heeft verschillende jaren ervaring. Kinderpsychiater Jan Umans, kinderpsychologe Karlijn Declerck, orthopedagoog Karolien Heyndrickx en ergotherapeut Toon Van Soom richten zich op kinderen, jongeren en gezinnen die moeilijkheden ondervinden op psychosociaal vlak. De logopedisten en de psychomotorisch therapeut begeleiden kinderen die moeilijkheden ondervinden op school, op vlak van lezen, schrijven, motoriek,…

Psychotherapeut / (Gezins)psycholoog

We zijn op zoek naar een toffe psychotherapeut / (gezins)psycholoog die deeltijds ons team wil vervolledigen. Je ziet het als een uitdaging om je eigen visie en takenpakket uit te werken samen met de andere Parelvissers. Indien je interesse hebt om in onze praktijk te komen werken, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we het kunnen hebben over jouw en onze visie op het werken met jongeren en hun context. Wij staan ervoor open om samen te bekijken hoe een samenwerking er inhoudelijk kan uitzien. Daarnaast is ook het praktisch luik (aantal uren, dag(en) in de week,…) bespreekbaar.

Profiel

Wat heb je nodig?

  • Ervaring met gezinnen en kinderen en jongeren
  • Diploma van psycholoog, pedagoog, bij voorkeur een therapieopleiding
  • Affiniteit voor teamwerk met kinderen en jongeren met psychiatrische problemen

Contract

Zelfstandige activiteit, onbepaalde duur, deeltijds (in samenspraak te bepalen)

Plaats tewerkstelling

Groepspraktijk de Parelvissers, Haasroodsestraat 6, 3052 Blanden (Bij Leuven)

Aanbod

  • Zelfstandige activiteit (hoofd- of bijberoep) voor 1 of meerdere momenten per week.
  • Eigen beheer van agenda.
  • Een team van enthousiaste, creatieve en gedreven collega’s met ervaring.
  • Ruimte om eigen professionele interesses en ideeën vorm te geven.
  • De praktijk is gezellig en kindvriendelijk ingericht.
  • De praktijk is vlot bereikbaar, kortbij de E40, buiten het centrum van Leuven. Er is steeds privéparking beschikbaar.

Starten kan snel, in samenspraak.

Solliciteren

Heb je interesse om met ons samen te werken, gelieve dan je CV en motivatiebrief voor door te sturen naar toon@deparelvissers.be.

Meer info: toon@deparelvissers.be of Toon Van Soom: 0498 85 16 96